Putovanja - Uskrs - Holandija - Amsterdam

Amsterdam - autobusom


  • Program:
  • Polazak:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Amsterdam
  • 26.04. - 03.05. 2019
  • 4 noćenja sa doručkom
  • Hotel 2*/3*
  • Autobus
Cena: 295 €

8 dana / 4 noćenja


Doplata 1/2 sobu po osobi iznosi: 30

Termini putovanja Hotel Redovna cena Specijalna cena *
26.04.-03.05.2019
2* / 3*
295
///


 (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke na dan uplate)

Cenovnik br. 4 od 11.01.2019.

Postavite pitanje

1.Dan (26.04.2019.): Beograd – Prag
Polazak u večernjim satima sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd – Niš. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

2. Dan (27.04.2019.): Prag
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Hradčani-praški dvorac, Katedrala Sv. Vita, kapela Sv. Venceslava, Bazilika Sv. Đorđa, zlatna ulica, Kafkina kuća, Mala strana, Vaclavski i Starogradski trg, crkve od Tina, Karlov most, Jevrejska četvrt, Pariska ulica…. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne za individualne aktivnosti. Predlažemo da ga provedete u prekrasnom centru Praga. Noćenje.

3.Dan (28.04.2019.): Prag – Amsterdam
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada za šetnju i individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativne voznje brodom po Vltavi uz panoramsko razgledanje grada. U popodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativne posete Drezdenu sa obilaskom najznačajnijih gradskih znamenitosti u pratnji stručnog vodiča (IZLET SE MOZE REALIZOVATI ISKLJUČIVO UKOLIKO CELA GRUPA KRENE). U večernjim časovima polazak za Amsterdam. Noćna vožnja kroz Nemačku i Holandiju prema Amsterdamu.

4. Dan (29.04.2019.): Amsterdam
Dolazak u Amsterdam u prepodnevnim časovima. Obilazak centra grada: Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

5. Dan (30.04.2019.): Amsterdam - Mini holandska tura - Amsterdam
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Mini holandska tura (vetrenjače, klompe, sirevi). Poseta živopisnom i po vetrenjačama poznatom selu Zaanse Schans. Obilazak jedne od vetrenjača. Nakon toga odlazak do gradića Volendam, poznatom po radionicama klompi i sirevima. Povratak u Amsterdam, nastavak obilaska centra grada i najpoznatijih gradskih znamenitosti: Opera, reka Amstel, mostovi, muzeji Rijsk i Van Gogh (nije predviđena grupna poseta), Heineken, čuvena brusionica dijamanta... Slobodno vreme za šetnju duž prelepih kanala Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht i individualne aktivnosti u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.

6. Dan (01.05.2019.): Amsterdam – Velika holandska tura – Amsterdam
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Velika holandska tura: Hag, Ševeningen, Roterdam. Poseta gradu Hagu, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira. Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama - centra moći najveće luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu Krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

7. Dan (02.05.2019.): Amsterdam – Beč
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska za Beč. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - vožnja brodom kanalima Amsterdama. U večernjim satima polazak za Beč. Noćna vožnja kroz Nemačku i Austriju do Beča.

8. Dan (03.05.2019.): Beč - Beograd
Dolazak u Beč. Zadržavanje zbog tehničke pauze (cca 9 sati). Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Parlament, zgrada Opere, Štatspark, Trg Marije Terezije, Hofburg, katedrala Sv. Stefana, šetnja Kertner ulicom... Slobodno vreme. U dogovoreno vreme okupljanje grupe i povratak za Beograd. Dolazak u Beograd na turistički terminal u kasnim večernjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:
-Prevoz turističkim autobusima (audio/video oprema, klima, WC) na navedenim relacijama, sve putarine, takse i parkinge u zemlji i inostranstvu
-Smeštaj u hotelima sa 2* i 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama sa kupatilom na bazi 4 noćenja sa doručkom i to:
Prag - 1 noćenje/doručak (doručak - švedski sto). Hoteli u Pragu imaju 3* kao hotel Best Western Amedia, Juno, Golf… Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put
Amsterdam, hotel „Ibis budget Amsterdam Zaandam“ 2* (www.accorhotels.com/hotel-7815-ibis-budget-amsterdam-zaandam) ili slični hoteli sa 2* iz lanca hotela „IBIS“. – 3 noćenja/doručak (doručak – kontinentalni švedski sto). U 1/3 sobi treći krevet je na sprat. Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put
-Razgledanja prema program
-Usluge stručnog turističkog vodiča
-Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 eur)
-Fakultativne izlete i ulaznice
-Obaveznu gradsku taksu u Amsterdamu u iznosu od 3 eur po osobi i noćenju – plaća se isključivo na recepciji hotela prilikom preuzimanja ključeva!
-Individualne troškove

DOPLATE:
-Doplata za 1/1 sobu iznosi 150 eur za sve 4 noći

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u eurima, a plaćanje je iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne Addiko banke na dan plaćanja, u skladu sa sledecim uslovima:
-prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15-10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
-prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 40 %, ostatak na rate deponovanim čekovima, poslednja rata 2 meseca posle realizovanog putovanja
-platnim karticama – VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA, u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj za grupu, na bazi navedene usluge, u skladu sa najavljenom kategorijom i lokacijom, dobija se najranije 7 dana pred polazak na putovanje. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

Smeštaj u hotelima sa 2* i 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama sa kupatilom na bazi 4 noćenja sa doručkom i to:
Prag - 1 noćenje/doručak (doručak - švedski sto). Hoteli u Pragu imaju 3* kao hotel Best Western Amedia, Juno, Golf… Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put
Amsterdam, hotel „Ibis budget Amsterdam Zaandam“ 2* (www.accorhotels.com/hotel-7815-ibis-budget-amsterdam-zaandam) ili slični hoteli sa 2* iz lanca hotela „IBIS“. – 3 noćenja/doručak (doručak – kontinentalni švedski sto). U 1/3 sobi treći krevet je na sprat. Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put

Smestaj u datim hotelima ili slicnim ( iste kategorije i iste ili slicne lokacije)
FAKULTATIVNI IZLETI:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika, a moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih osoba, kao i drugih objektivnih okolnosti.

-MINI HOLANDSKA TURA (VETRENJAČE, KLOMPE I SIREVI) – 25 eur
-VELIKA HOLANDSKA TURA (HAG, ŠEVENINGEN, ROTERDAM) - 35 eur
-VOŽNJA BRODOM KANALIMA AMSTERDAMA – 15 eur
-VOŽNJA BRODOM PO VLTAVI – 15 eur
-IZLET DO DREZDENA – 10 eur (NIJE UKLJUČEN U PAKET SVIH IZLETA)

PAKET SVIH IZLETA ZA UPLATU U AGENCIJI: 70 eur

NAPOMENE:
-svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
-organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije
-smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Holandije.
u slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
-TA Omniturs ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
-obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
-putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
-minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 65. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
-upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
-raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
-Ne postoji mogućnost odabira sedišta – Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir trudnice , starija lica, porodice sa malom decom kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Dozvoljeni prtljag je jedna putna torba.

OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE:
Putnik je dužan da agenciju ili predstavnika lokalnog inopartnera na destinaciji, na koju je agencija uputila potrošača, za slučaj da mu je potrebna određena pomoći ili ima odredjene primedbe, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajuči način, obavesti o potrebnoj pomoći, kao i o nedostacima smeštajnih jedinica i prevoza najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka. Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o ugovorenom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, kao i da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju, bez obzira da li reklamacija ima ili nema osnova. Mesto određeno za prijem reklamacija su prostorije: OMNIPROMET DOO - TA „OMNITURS“ Beograd, elektronskim putem na mail: info@omniturs.rs, odnosno pozivom na telefon: 011 33 48 851! Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, pisanim ili elektronskim putem, u toku korišćenja smeštaja i prevoza, kao i nakon završetka ugovorene usluge je: Kolaković Milanka.

POTVRDA O GARANCIJI PUTOVANJA I POLISA OD ODGOVORNOSTI:
Uz sve objavljene programe putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turističkog putovanja agencije OMNIPROMET DOO – TA „OMNITURS“ Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja, usaglašeni sa YUTA standardima i elementima važećih pravilnika i uslovima koje reguliše Zakon o turizmu. TA OMNITURS Beograd kao organizator putovanja poseduje Licencu OTP br. 235/2010. od 11.02.2010., uz Garanciju putovanja u visini pokrića štete od 300.000,00 eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja br. 0120/2019. od 25.01.2019. koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU“YUTA“, prijavom na telefon 011/322-86-86, ili dopisom na adresu ul. Kondina 14 ili prijavom na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, uz obezbeđenu Polisu br. 300060581 od 08.01.2018. godine ugovorenu sa Akcionarskim društvom za osiguranje „DDOR Novi Sad“ - Novi Sad.