Putovanje - Španija - Barselona


Barselona - Španija - avionom - oktobar i novembar


  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Barselona
  • BB
  • 3*
  • Avion
od 459 €

4 dana / 3 noći


4 dana / 3 noćenja, avionom

Hoteli

Dvokrevetna soba

Trokrevetna soba

4 dana 3 noći  POLAZAK 05.10.2019.-08.10.2019.

Autohogar 3* u centru Barselone
459
655

4 dana 3 noći  POLAZAK 09.11.2019.-12.11.2019.

Ronda House 3* u centru Barselone
459
655
CENA PO OSOBI IZRAŽENA U EURIMA, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM

 

Postavite pitanje

1.DAN BEOGRAD – BARSELONA
Sastanak putnika sa predstavnikom agencije koji će putnicima uručiti putnu dokumentaciju na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera informacija dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Barselonu JU580 (AirSerbia) u 06:45h, očekivano sletanje na barselonski aerodrom je u 09:25h. Nakon obavljenih pasoških i carinskih formalnosti, sastanak sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku i odlazak na panoramsko razgledanje grada: brdo Montjüic, “Jupiterovo brdo”, mesto gde se otvarala Olimpijada 1992. i gde su smešteni neki od najzanimljivijih barselonskih muzeja - Plaza España, jedan od najvažnijih gradskih trgova kojeg okružuju monumentalni tornjevi koji su 1929. bili ulaz na Svetsku izložbu i arena za borbe s bikovima, danas šoping centar - Sagrada Familia, monumentalno i životno Gaudijevo delo, jedna od najslavnijih svetskih katedrala - Plaza Cataluña, centralni gradski trg, tačka gdje se “Stari grad” sreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga - šetnja gotskom četvrti do katedrale (bez ulaska). Smeštaj u hotel posle 15.00h. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.DAN BARSELONA – POBLE ESPANYOL - MAGIČNA FONTANA
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Poble Espanyol (Špansko selo), a u večernjim satima odlazak na otvorenu predstavu «magične fontane» (fakultativno), čudesnu igru svetlosti, vode i muzike na Plazi Espańa. Noćenje.

3.DAN BARSELONA – GIRONA – FIGUERES & DALI - BARSELONA
Doručak. Slobodan dan u Barseloni ili fakultativni, jednodnevni izlet Girona i Figueres. Noćenje.

4.DAN BARSELONA – PARK GÜELL - BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju ili fakultativna poseta (javnim prevozom i pešice) Parku Güell remek-delu katalonskog „čarobnjaka“ Antonija Gaudíja i šetnja njegovim mediteranskim vrtovima (ulaznica uključena u cenu). Sastanak grupe u zakazano vreme sa vodičem i organizovan transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd JU585 u 20:25h i očekivano sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” (prema važećem redu letenja) je u 22:55h. Kraj programa.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
• Direktan avionski prevoz kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd –Barselona-Beograd (Napomena: dozvoljena količina prtljaga: 1 komad predatog prtljaga do 23kg, zbir svih dimenzija 158cm i ručni prtljag do 8kg)
• Aerodromske takse u Beogradu i Barseloni 44 eura i aviokompanijska doplata za gorivo koje u trenutku objave programa iznosi YQ 68 eura( podložna je promenama na šta organizator putovanja ne može imati uticaja) i plaćaju se uz aranžman.
• Smeštaj u hotelu u standard dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri noćenja sa doručkom (usluga je bife tzv. „švedski sto“)
• Razgledanje grada
• Usluge turističkog vodiča na srpskom jeziku, obilaske prema programu, organizacione troškove.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) uz mogućnost pribavljanja istog u agenciji osiguravajuće kuće UNIQA u iznosu od 602 din sa osiguranom sumom do 30.000 EUR
• Fakultativni izleti koji nisu sastavni deo programa I predstavljaju poseban ugovor, ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
• Individulani troškovi putnika koji nastanu u toku trajanja putovanja i sve programom neobuhvaćene usluge

NAČINI PLAĆANJA
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI po srednjem kursu NBS na dan uplate. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
• Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
• Platne i kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).
• Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.


OPISI HOTELA
Hotel AUTOHOGAR 3* www.hotelautohogarbarcelona.com
Hotel se nalazi u centru Barselone u Avinguda Paral.lel , na desetak minuta hoda udaljenosti od ulice Las Ramblas, luke i Plaça d'Espanya. Ispred hotela se nalazi metro stanica Paral.lel odakle lako možete stići u ostale delove grada. U neposrednoj blizini se nalazi Gotska četvrt, Port Olimpic i brojni restorani. Sve standard sobe imaju TWC, klimu, telefon, TV i WiFi. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, fitness, sauna i tursko kupatilo ,uslugu pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Hotel RONDA HOUSE 3* https://en.hotelrondahouse.com/
Hotel se nalazi u centru Barselona, u San Erasme uliciu blizini Avenije Ronda Sant Antoni, trga Catalunya i na desetak minuta hoda udaljenosti od ulice Las Ramblas. Stanica metroa Sant Antoni je na oko 200 metara udaljena od hotela odakle se stiže do znamenitosti kao što su Gaudijeva Sagrada Familija i Kasa Batljo za manje od 15 minuta I u ostale delove grada. Sve standard sobe imaju TWC, klimu, telefon, TV i WiFi. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, bar, zatvorena garaža koja se doplaćuje.

FAKULTATIVNI IZLETI:
• Poble Espanyol 20 eur („Špansko selo“) je muzej na otvorenom izgrađen 1929. Za potrebe Internacionalne izložbe u Barseloni i sastoji se od 117 raznih objekata kao reprezentativni primerak španskog sela. U cenu je uračunata ulaznica i usluga vodiča. Prevoz je javni i posebno se doplaćuje.
• Magična Fontana 10 eur se nalazi u Avenidi Maria Cristina i predstavlja set igara svetla i vode. Karta za javni prevoz se posebno doplaćuje.
• Girona - Figueres & Dali 75 eur jednodnevni izlet u Gironu, drevni grad poznat po svojoj srednjevekovnoj arhitekturi sa jakim rimskim I mavarskim uticajima I muzeju muzeju velikog, eksentričnog Salvador Dalija. Izlet obuhvata organizovan prevoz, ulacnicu u muzej i uslugu vodiča.
• Park Güell 25 eur ovaj bizarni park je još jedno remek delo velikog Gaudija i deo UNESCO-ve svetske baštine I predstavlja specifičan sistem integracije arhitektonskih elemenata u prirodnom okruženju. U cenu je uračunata ulaznica i usluga vodiča. Prevoz je javni i posebno se doplaćuje.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNE IZLETE: Prijava i uplata izleta Girona – Figueres & Dali je obavezna prilikom uplate aranžmana. Za ostale izlete prijava je u agenciji, a uplata lokalnom predstavniku u Barseloni u valuti. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta po navedenim cenama je 15, s tim da organizator putovanja zadržava pravo da izmeni termin I način izvođenja. Fakultativni izleti su predmefakultastivnih izleta i predstavljaju poseban deo ugovora. U slučaju manjeg broja zainteresovanih, organizator putovanja ExperiencePro Travel zadržava pravo ponuditi korigovane , više cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate

VAŽNE NAPOMENE:
• U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
• Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija ExperiencePro Travel zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.
• Agencija ExperienceProTravel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja ).
• Aranžman je rađen na bazi minimum 20 plativih putnika. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCEPROTRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT.

Ovlašćeni agent prodaje: OMNITURS BEOGRAD

Organizator Experience Pro Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel ” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

Cenovnik br. 2. od 18.09.2019. Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26 septembra 2018.