Grčka > ostrvo Tasos

Crna Gora - Autobuski prevoz

Grcka, prevoz,  letovanje Grcka, prevoz,  letovanje Grcka, prevoz,  letovanje Grcka, prevoz,  letovanje Grcka, prevoz,  letovanje Grcka, prevoz,  letovanje

Crna Gora - autobuski prevoz


Mesto polaska - turistički terminal


  • Polazno mesto za polazak svih turističkih autobusa iz Beograda, u skladu sa informacijom dobijenom od Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda, za sve destinacije biće: parking sa turistickog terminala- koji se nalazi na adresi Autoput Beograd - Niš 4 (u okviru autocentra Lasta)
  • Prema informaciji "Lasta" će ovaj polazni terminal obezbediti za nesmetan polazak svih turističkih autobusa. Putnici koji će kretati sa ovog terminala za dolazak imaju dve gradske linije i to: linija 70 i linija 38.Trasu linije 38 možete pogledati ovde, a trasu linije 70 ovde
Crna Gora Beograd
Parking
Novi Sad*
Parking hotela Sajam
Niš
Parking kod Tempa
Vreme polaska Odrasli / Deca Jedan pravac Vreme polaska Povratna Jedan pravac Vreme polaska Povratna Jedan pravac
Bečići
Rafailovići
Petrovac
19:00
40 / 30
25
17:00
60 / 50
45
///
///
///

Cene su izražene u eurima po osobi a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke

i važe za korisnike koji koriste samo uslugu prevoza do odabrane destinacije

Cena prevoza za korisnike usluge smeštaja data je za svaku destinaciju posebno u okviru važećeg programa : Leto 2019. - Crna Gora

Postavite pitanje

*Postoji mogućnost organizovanja transfera : iz Novog Sada - sa polaskom sa parkinga ispred hotela Sajam (po ceni iz tabele), kao i iz Vršca sa polaskom sa parkinga ispred hotela Srbija, a iz Zrenjanina sa parkinga ispred autobuske stanice, uz doplatu. Za organizaciju transfera potrebno je da ima minimum 10 putnika osim ako agencija drugačije ne odluči za određene polaske.

Prevoz je organizovan autobusima visoke turističke klase, klimatizovani, opremljeni audio i video tehnikom. Datum polaska je dan ranije u odnosu na datum početka aranžmana, koji je dat u cenovniku. Datum povratka iz Crne Gore poslednjeg dana koji je naveden u cenovniku. O tačnom vremenu povratka putnika piše u programu putovanja. Pravo da putuju besplatno imaju deca do 2 godine starosti, ali bez sopstvenog sedišta. Cene iz tabele važe za putnike koji koriste samo prevoz, a ne koriste aranžman.

Na polazak je potrebno doći najmanje 30 minuta pre naznačenog vremena. Raspored sedišta određuje organizator putovanja uzimajući u obzir vreme uplate, starost putnika, fizičke nedostatke, porodicu sa decom...Putnik će prihvatiti dodeljena sedišta. U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava, neprimereno ponašanje prema ostalim putnicima, vozaču i vodiču. Plan putovanja kao i pravljenje pauza utvrđen je u agenciji programom putovanja, ali ga nije uvek moguće kontrolisati zbog zastoja na putu, gužvi na granicama, usled eventualnog kvara na autobusu...molimo Vas da poštujete savete i smernice vodiča i ne izlazite iz autobusa ukoliko to nije planirano. Prevoz do destinacije ne podrazumeva uvek prevoz do samog objekta, pa Vas molimo za razumevanje ukoliko treba određenu destinaciju prepešačiti sa prtljagom.

Turistička agencija Omniturs i Vaš prevoznik Omnibus Travel žele Vam srećan put!!!

Turistički terminal se nalazi u sastavu SP Lasta A.D. na adresi Autoput Beograd-Niš broj 4, na linku možete pogledati tačnu lokaciju, link: Lokacija Turistički terminal.

https://www.google.rs/maps/place/44°46'16.6%22N+20°31'03.5%22EAUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli.

Datumi polazaka autobusa iz Srbije za Tasos u letnjoj sezoni 2015:

Maj: 27. maj 2015.
Jun: 06. jun 2015. / 16. jun 2015. / 26. jun 2015.
Jul: 06. jul 2015. / 16. jul 2015. / 26. jul 2015.
Avgust: 05. avgust / 15. avgust 2015. / 25. avgutst 2015.
Septembar: 04. septembar 2015. / 14. septembar 2015.

Vremena i mesta polazaka iz gradova Srbije:

- Beograd - sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 17:00

- Novi Sad - parking hotela “Sajam” u 15:00 - doplata 20 eur,
- Niš – kod železničke stanice u 20:15,
- Vršac – parking hotela “Srbija” u 15:00 - doplata 20 eur,
- Pančevo – parking hotela “Tamiš” u 16:00 - doplata 15 eur,
- Čačak – parking železničke stanice - doplata 20 eur,
- Kraljevo – sa keja - doplata 20 eur,
- Kragujevac – hala “Jezero” - doplata 10 eur,
- Zrenjanin – parking autobuske stanice - doplata 20 eur,
- Bor – sa platoa kod železničke stanice – doplata 15 eur,
- Zaječar – parking „Interex“-a – 15 eur,
- Gračanica – Dom kulture – doplata 20 eur,
- Kosovska Mitrovica – motel „Biševac“ – 25 eur.

Povratak sa Tasosa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta, iz Potosa i Limenarie u 14:00, iz Limenasa u 15:00 po lokalnom vremenu.

U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena koje su označene sa *.

Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme pol aska autobusa.


SOPSTVENI PREVOZ:

Cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.  

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 17:00 sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2 - 11.dan – Dolazak na Tasos u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do pol aska. Sakupljanje putnika u vreme dogovoreno unapred, iz Potosa Limenarije u 14:00, iz Limenasa u 15:00. Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.