Putovanje - Jordan - Nova Godina


Jordan - Nova Godina - avionom - hotel 4* od 29.12. - 06.01. 2020.

Novogodišnja večera uključena u cenu

  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Jordan
  • HB
  • 4*
  • Avion
od 999 €

9 dana / 8 noći


9 dana / 8 noćenja sa doručkom, avionom

Hoteli 4*

Broj noćenja

Usluga

1/2 soba

1 dete 2-6 godina 1 dete 6-12 godina
LACOSTA HOTEL 4* AKABA
8
HB
999
444
744
DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU IZNOSI 200 EUR
CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U EUR

* TREĆA ODRASLA OSOBA U DVOKREVETNOJ SOBI ISKLJUČIVO NA UPIT *

Postavite pitanje

1. DAN BEOGRAD – ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 18.30h. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 1084) u 20.25h. Sletanje u Istanbul u 00.10h po lokalnom vremenu i nastavak putovanja za Akabu.

2. DAN ISTANBUL - AKABA
Nastavak putovanja za Akabu kompanijom Turkish Airlines (TK 818) u 01.25h. Sletanje u Akabu u 03.10h po lokalnom vremenu. Po dolasku u Akabu, završetka carinskih formalnosti i preuzimanja prtljaga transfer do hotela i noćenje. Nakon doručka, slobodno vreme u Akabi za individualne aktivnosti i odmor. Večera i noćenje.

3. DAN AKABA
Doručak, slobodno vreme za istraživanje Akabe i pripreme za novogodišnju noć. Novogodišnja večera u hotelu, noćenje.

4. – 8. DAN AKABA
Nakon doručka slobodno vreme za odmor i druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja izleta do nekih od najpoznatijih lokaliteta u Jordanu, obilazak veličanstvene Petre, vožnja po jedinstvenoj Wadi Rum pustinji, obilazak Mrtvog mora, Madabe i Planine Nebo. Večera i slobodno vreme/noćenje.

9. DAN AKABA – ISTANBUL - BEOGRAD
Noćni polazak iz hotela za aerodrom u dogovoreno vreme. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 819) u 04.05h po lokalnom vremenu. Dolazak u Istanbul u 07.40h po lokalnom vremenu. Po sletanju u Istanbul, odlazak na turu razgledanja grada sa organizovanim ručkom. Povratak na aerodrom i nastavak putovanja za Beograd, letom kopmpanije Turkish Airlines (TK 1083) u 19.50h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 19.30h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO :
• Povratni avio prevoz kompanijom Turkish Airlines (Beograd–Istanbul–Akaba-Istanbul -Beograd).
• Aerodromske takse u iznosu od 145eur, plaća se uz aranžman. (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni, na šta organizaor putovanja ne može imati uticaja i zavisi isključivo od avio komapnije)
• 8 noćenja u hotelu 4* na bazi polupansiona.
• Transferi i autobuski prevoz prema programu.
• Viza za Jordan.
• Obilazak Istanbula sa organizovanim ručkom.
• Troškovi organizacije putovanja.
• Lokalni predstavnik na engleskom jeziku.
• Usluge vodiča na srpskom jeziku.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO :
• Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1990din po osobi.
• Napojnice za lokalne vozače i vodiče, (uobičajene u ovom delu sveta) plaćanje vodiču na licu mesta.
• Pića uz obroke.
• Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji. Plaćanje u agenciji.
• Individualni troškovi

NAČINI PLAĆANJA
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI po srednjem kursu NBS na dan uplate U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
• Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
• Platne i kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).
• Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.
• NAPOMENE: Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

OPIS HOTELA
Lacosta Hotel 4* http://lacosta-hotel.com/en/
Lokacija: Hotel se nalazi u samom centru Akabe. Od aerodorma King Hussein je udaljen 10 km.
Za goste hotela je obezbeđen šatl bus koji vozi do plaže.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 94 sobe. Sve sobe poseduju LCD TV, mali frižider, fen, sef, telefon ,aparat za kafu i čaj.
Sadržaj: Teretana, terasa za sunčanje, restoran, parking, menjačnica, ostava za prtljag,lift.

NAPOMENE: Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni programom putovanja), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na licu mesta. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu), formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

FAKULTATIVNI IZLETI

PETRA
Polazak autobusom iz hotela i celodnevni izlet u Petru, jedno od sedam svetskih čuda ili kako se još naziva “izgubljeni grad”. Po dolasku u vizitorski centar sledi lagana šetnja do ulaska u Sik (Siq), uskog kanjona koji vodi ka bogatstvu Petre. Za ovaj izlet savetujemo da ponesete udobnu obuću i laganu garderobu s obzirom da je sam kanjon dugačak oko 4 km u jednom pravcu. Nakon posete Petri, povratak u hotel. Večera i noćenje. Cena izleta: 115eur (uključuje povratni autobuski prevoz, ulaznicu u Petru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku)

WADI RUM
Polazak autobusom iz hotela nakon doručka. Ova pustinja je poznata i kao dolina meseca. Mesto gde se vijugave stene izdižu iz peska i stvaraju neverovatne prizore. Po dolasku u Wadi Rum, adrenalinska vožnja džipovima po pustinji u trajanju od 2 sata i obilazak najpoznatijih mesta u pustinji. Wadi Rum je 2011. godine upisan na UNESCO listu svetske baštine kao prirodno i kulturno dobro. Najstariji dokazi o ljudskim naseljima na ovom području su stari preko 12.000 godina. Ovaj predeo je poslužio i za snimanje mnogih filmova od kojih su najpoznatiji Lorens od Arabije, Ratovi Zvezda, Crvena Planeta, Prometej, Marsovac, Transformersi, Aladin. Povratak za Akabu, dolazak u hotel, slobodno vreme, večera i noćenje. Cena izleta: 55eur ( uključuje povratni autobuski prevoz, ulaznicu u Wadi Rum, vožnju džipovima u trajanju od 2 sata, lokalnog vodiča na engleskom jeziku).

MADABA – PLANINA NEBO – MRTVO MORE
Polazak autobusom iz hotela u ranim jutarnjim časovima i vožnja do Madabe, grada mozaika. Obilazak crkve svetog Đorđa u kojoj se mogu videti mozaici iz Svete Zemlje. Nastavak putovanja do planine Nebo, mesta odakle je Mojsije posmatrao obećanu zemlju. Obilazak Mojsijevog groba i memorijalnog kompleksa. Nastavak putovanja do Mrtvog mora, dolazak na “najnižu tačku na zemlji” s obzirom da se obala Mrtvog mora nalazi na –420m nadmorske visine. Slobodno vreme za kupanje i druge aktivnosti. Povratak za Akabu, dolazak u hotel, večera i slobodno vreme/noćenje. Cena izleta: 55eur ( uključuje povratni autobuski prevoz, ulaznice u Madabi, Planini Nebo i na Mrtvom moru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku).

VAŽNE NAPOMENE:
• Rezervacija je garantovana tek nakon uplate akontacije.
• Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 30.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCE PRO TRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

Ovlašćeni agent prodaje: OMNITURS BEOGRAD

Organizator Experience Pro Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel ” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

Cenovnik br. 2. 18/09/2019 Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018