Putovanje - Egipat - Hurgada- Krstarenje Nilom

Krstarenje Nilom - Nezaboravno putovanje za Prave ljubitelje Egipta


Krstarenje Nilom

  • Program:
  • Polasci:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Krstarenje Nilom
  • od 23.10.
  • Pun pansion/Al
  • 4*
  • Avio prevoz
od /// €

8 dana /7 noćenja


Avionom 8 dana / 7 noćenja
Datum polaska Hotel Redovna cena

/

4*
/


plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke na dan uplate

VAŽNA INFORMACIJA- Obavezan je negativan PCR test ne stariji od 72 sata. PCR test je moguće uraditi i na aerodromu u Hurgadi po sletanju, po ceni od 30$. Deca od 6 godina i starija takođe moraju da rade test. ▪ ️Potrebna je viza za koju možete aplicirati u ambasadi Egipta u Beograd ili na licu mesta po ceni od 25$

 

 

Postavite pitanje

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN
(subota) BEOGRAD – HURGADA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Ponte Travela dva sata pre leta za Hurgadu. Direktan carter let. Dolazak u Hurgadu nakon tri sata leta. Transfer do hotela u Hurgadi, smeštaj. Nocenje.

2. DAN
(nedelja) HURGADA Dorucak. Slobodno vreme u hotel u Hurgadi.Nocenje.

3. DAN
(ponedeljak) HURGADA – LUKSOR Dorucak. Transfer do Luksora (oko 240km). Po dolasku ukrcavanje na brod i smeštaj. Rucak. Poslepodne, obilazak istocne obale Luxora , hramova Karnak i Luksor. Povratak na brod i slobodno vreme za obilazak. Vecera. Nocenje.

4. DAN -
(utorak) LUKSOR – EDFU Dorucak. Obilazak zapadne obale grada: Kolosi Memnona, dve statue koje predstavljaju simbolicni ulaz na Zapadnu obalu Luxora. Dolina kraljeva, mesto gde su sahranjivani faraoni Novog carstva. Obilazak Zapadne obale Luxora zavrsavamo obilaskom pogrebnog hrama kraljice Hatšepsut. Povratak na brod. Rucak. Plovidba do Edfua. Vecera. Nocenje.

5. DAN -
(sreda) EDFU – KOMOMBO – ASUAN Dorucak. Obilazak hrama u Edfuu. Povratak na brod. Rucak. Nastavak plovidbe do Kom Omba. Po dolasku poseta istoimenom hramu jedinstvenog položaja na jednom rtu u zalivu Nila. Nastavak plovidbe do Asuana, grada na istocnoj obali Nila, severno od velike brane. Vecera. U toku noci, polazak na fakultativni izlet u Abu Simbel. Obilazak jedinstvenog monumentalnog hrama Ramzesa drugog. Nocenje.

6. DAN-
(cetvrtak) ASUAN Dorucak. Obilazak velike asuanske brane, kamenoloma u kojem se nalazi nedovršeni obelisk, hrama File. Rucak. Slobodno popodne. Vecera. Nocenje.

7. DAN
(petak) Dorucak. Odjavljivanje sa broda i transfer autobusom do hotela u Hurgadi (oko 550 km). Smeštaj. Slobodno popodne. Nocenje.

8. DAN
(subota) Dorucak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan carter let za Beograd.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO :
• prevoz avionom na navedenim relacijama, 23 kg kabinskog prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga po osobi, hrana i piće u avionu na svim letovima, •smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (lokalne kategorizacije) na turi i na letovalištu na bazi all inclusive, sva razgledanja, ulaznice na lokalitete • transferi prema programu u Egiptu, troškovi organizovanja putovanja, aerodromske takse

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
• fakultativni izleti koji nisu navedeni u programu putovanja, ručkovi koji nisu navedeni u programu putovanja, međunarodno zdravstveno osiguranje  i osiguranje od otkaza putovanja, troškovi PCR testiranja, kao i bakšiš za lokalnog vodiča i vozača u Egiptu koji je uobičajen u ovom delu sveta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u eurima, a plaćanje je iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja, u skladu sa sledećim uslovima:
• UPLATA AKONTACIJE 50% NA CENU IZ TABELE. OSTATAK OD 50% 20 DANA PRED PUT
SMEŠTAJ :
HOTELI I TOKOM TURE: HURGADA- Bella Vista 4* ili slično. https://bellavista-hurghada.com/ CAIRO- OASIS 4* ili slučno. http://www.oasis.com.eg/ .

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
PREMA UGOVORU SA PARTNEROM IZ EGIPTA, MOŽE DOĆI DO PROMENE HOTELA, ALI U TOM SLUČAJU PARTNER JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI HOTELE ISTE KATEGORIZACIJE I SLIČNE LOKACIJE!

FAKULTATIVNI IZLETI:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika, a moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih osoba, kao i drugih objektivnih okolnosti

Cene fakultativnih izleta:
- razgledanje grada sa lokalnim vodičem i ulaznicama pod atom programu 45 eura
- Obilazak Dolmabahče palate- 20 evra (cena obuhvata ulaznicu za palatu i usluge vodiča ).
- Obilazak Dolmabahče palate, glavni trg Taksim i Istiklal ulca (najpoznatija ulica u Istanbulu), slobodno vreme -30 evra (cena obuhvata ulaznicu za palatu i usluge vodiča )
- Pakr Minijatura- 15 evra (cena obuhvata ulaznicu za park i usluge vodiča )
- Prinčevska ostrva 20 evra (cena obuhvata brodsku kartu i usluge vodiča )
- Devojačka kula 10 evra (cena obuhvata brodsku kartu i usluge vodiča )
- Tursko veče na brodu - 35 eura ( transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 3 časa, večera, neograničeno piće ( domaće alkoholno i bezalkoholno) i zabavni program sa trbušnim plesačicama) - Bursa - (obilazak Zelene Džamije, Zeleno turbe, vidikovac, turbe Osmana I (osnivača Islamskog carstva) i Orhana, Ulu Džamija, Koza Han, …) - 30 evra (cena obuhvata prevoz, usluge lokalnog vodiča i obilazak znamenitosti)
* Vidikovac Pjer Loti (najlepši pogled na biser Istanbula ,, Zlatni Rog), obilazak Eyupove džamije (jedna od najlepših u Istanbulu) i poseta turbeta Mehmed Paše Sokolovića, slobodno vreme, ... - 10 evra (cena obuhvata prevoz, kartu za vidikovac i usluge vodiča)NAPOMENE:
Organizator putovanja je Turistička agencija Ponte Travel doo Licenca OTP br. 467/2020 od 01.10.2020. god Resavska 49, 11000 Beograd, Srbija +381 11 7858586. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo putnike da pročitaju Opšte uslove Putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. . Cenovnik br. 1 od 14.09.2021