Putovanje - Kuba


Kuba - avionom, od 12.02. - 24.02. 2020.


  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Kuba
  • ND / ALL
  • 3*/4*/5*
  • Avion
od 1.459 €

13 dana / 10 noći


13 dana / 10 noćenja, avionom

Hoteli

Usluga

13 dana / 10 noći

Opcija 1: Ekonomik
CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €
3 noći Havana      VEDADO HOTEL – ST JOHN’S   3*
ND
1.459
7 noći Varadero   KAWAMA HOTEL  3*
ALL
Opcija 2: Standard
CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €
3 noći Havana      MEMORIES MIRAMAR   4*
ND
1.555
7 noći Varadero   MEMORIES VARADERO 4*
ALL
Opcija 3: Lux
CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €
                             3 noći Havana      NACIONAL HOTEL   5*
ND
1.859
                             7 noći Varadero   GRAND MEMORIES VARADERO 5*
ALL

 

Postavite pitanje

1.DAN BEOGRAD
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 18:25h .Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 1084) u 20:25h .

2.DAN ISTANBUL - HAVANA
Sletanje u Istanbul u 00:10h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Havanu kompanijom Turkish Airlines (TK 0183 ) u 02:25h. Sletanje u Havanu u 08:10h ujutru po lokalnom vremenu. Po dolasku u Havanu, završetka carinskih formalnosti i preuzimanja prtljaga odlazak na panoramsko razgledanje grada sa organizovanim ručkom. Transfer do hotela. Noćenje.

3.-4. DAN HAVANA
Doručak. Slobodno vreme za razgledanje,kupanje, kupovinu, sunčanje i razne druge aktivnosti.Noćenje.

5.DAN HAVANA - VARADERO
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak na izlet u grad Matanzas.Prošetaćemo glavnim ulicama, posetitićemo muzej Oscar Maria de Rojas i napraviti kratku pauzu na trgu Jose A. Echeverria.Ručak. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

6.-11. DAN VARADERO
Boravak u hotelu na bazi usluge all inclusive. Slobodno vreme za razgledanje,kupanje, kupovinu, sunčanje i razne druge aktivnosti.

12.DAN VARADERO- HAVANA-ISTANBUL
Polazak iz hotela za aerodrom u Havani u dogovoreno vreme. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 183) u 09:30h ujutru po lokalnom vremenu.

13.DAN ISTANBUL – BEOGRAD
Dolazak u Istanbul u 10:00h ujutru po lokalnom vremenu. Po sletanju u Istanbul, odlazak na turu razgledanja grada sa organizovanim ručkom.Povratak na aerodrom i nastavak putovanja za Beograd, letom kompanije Turkish Airlines (TK 1083) u 19:50h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 19.30h po lokalnom vremenu. KRAJ PROGRAMA.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO :
• Avio karta Beograd – Havana - Beograd
• Aerodromse takse u iznosu od 330eur, plaćanje u agenciji (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni i zavisi isključivo od avio komapnije )
• 3 noćenja u hotelu Memories Miramar 4*, Havana na bazi doručka
• 7 noćenja u hotelu Memories Varadero 5*, Varadero na bazi all inclusive usluge
• Transferi i autobuski prevoz prema programu
• Izleti navedeni u programu ( panoramsko razgledanje Havane, Matanzas)
• Obilazak Istanbula sa organizovanim ručkom
• Troškovi organizacije putovanja
• Lokalni predstavnik na engleskom jeziku
• Usluge vodiča na srpskom jeziku

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO :
• Fakultativni izleti (Kubanska tura, Džip safari,Pinar Del Rio,vožnja katamaranom)
• Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi
• Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
• Individualni troškovi

NAČINI PLAĆANJA:
PLAĆANJEJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI po srednjem kursu NBS na dan uplate. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
• Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 40 dana pre početka aranžmana.
• Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
• Platne i kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).
• Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni programom putovanja), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na licu mesta. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu), formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

OPISI HOTELA :

Hotel Vedado – St John's 3* - Havana
http://www.hotelvedado-stjohns.com/
Lokacija: Hotel se nalazi na 2,5 km od trga Revolucije i udaljen je 18 km od međunarodnog aerodroma “Hose Marti” Hotel nije na plaži u pitanju je gradski hotel.
Smeštaj:Sve sobe sadrže telefon, TV, klimu, mini-bar, sef, internet i potpuno opremljenim kupatilom.
Sadržaji: Gostima su na raspolaganju restoran, bar, snek bar pored bazena, otvoreni bazen, menjačnica i pristup internetu.

Hotel Kawama 3* - Varadero
http://www.clubkawamaresort.website/
Lokacija: Hotelski kompleks nalazi se direktno na dugačkoj peščanoj plaži, udaljen oko 2 km od centra Varadera i 150 km od aerodroma u Havani.
Smeštaj: Svaka standardna soba je veoma skromnog izgleda i dekora; ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini frižider, sef, dva odvojena ležaja.
Sadržaj: glavni restoran, 7 barova, 4 spoljašnja bazena, saunu, masažu, klub za decu, menjačnicu, noćni klub, frizerski salon. Najam peškira za plažu (plaćanje depozita).

Hotel Memories Miramar 4* -Havana
https://www.memoriesresorts.com/resort/memories-miramar-habana
Lokacija: Hotel se nalazi u Petoj aveniji luksuzne zone Miramar, koja predstavlja diplomatski i rezidencijalni deo grada. Smešten je u okruženju ambasada i luksuznih vila i udaljen 15 km od međunarodnog aerodroma “Hose Marti” Hotel nije na plaži u pitanju je gradski hotel
Smeštaj:U sklopu hotela se nalaze 427 prostrane sobe sa telefonom, TV-om, klimatizacijom, mini-barom, sefom i potpuno opremljenim kupatilom.
Sadržaji: Gostima su na raspolaganju dva restorana internacionalne kuhinje u kome se služe francuski i karipski specijaliteti, bar, snek bar pored bazena, otvoreni bazen, sauna, džakuzi, fitnes centar, igralište za decu, stolovi za stoni tenis, tereni za odbojku i skvoš i pristup internetu.

Memories Varadero Beach Resort 5* - Varadero
http://www.hotelmemoriesvaradero.com/
Lokacija: Hotelski kompleks nalazi se direktno na dugačkoj peščanoj plaži.
Smeštaj: Sve sobe imaju: kupatilo tuš/kada, WC, klimu, sat TV, fen za kosu, sef (uz doplatu), balkon/terasu sa garniturom za sedenje..
Sadržaj: fitnes centar, gimnastika u vodi, aerobik,ples, joga,tenis,odbojka na plaži, košarka, badminton, pikado, ronjenje u bazenu, pedalina.

Hotel Nacional 5* -Havana
https://www.hotelnacionaldecuba.com/
Lokacija: Hotel se nalazi u novom centru Havane koji se zove Vedado, na samo nekoliko metara od obale i na 3 km od trga Revolucije. Udaljen je 18 km od međunarodnog aerodroma “Hose Marti”.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 457 standard soba. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, mini-bar (doplata), fen za kosu.
Sadržaji: Hotel ima 3 restorana, snek bar, 3 bara, kabare, spoljašnji bazen, fitnes, masažu, salon lepote, frizerski salon, biblioteku, prodavnicu. Mogućnost najma sefa na recepciji.

Grand Memories Varadero 5* - Varadero
https://www.memoriesresorts.com/resort/grand-memories-varadero
Lokacija: Hotelski kompleks nalazi se direktno na dugačkoj peščanoj plaži. Udaljen je 165 km od aerodroma u Havani.
Smeštaj: Sve sobe imaju: kupatilo tuš/kada, WC, klimu, sat TV, fen za kosu, sef (uz doplatu), balkon/terasu sa garniturom za sedenje, mini bar, internet.
Sadržaj: 4 restorana, 2 bazena, 6 barova, fitnes centar, odbojka na plaži, košarka, salon lepote, dečije igralište, mini klub, peškiri za plažu, dnevna i večernja animacija.

Havana je glavni i najveći grad Kube, najvećeg ostrava Kariba. Mnogi ga zovu i gradom u kome je vreme stalo zbog njegovog izgleda, načina življenja tamošnjeg stanovništva i ostalim specifičnostima koji se mogu videti. Iako je u Havani, ali i na celom ostrvu, veoma malo građeno u vreme posle revolucije, upravo je to doprinelo da Kuba postane tako interesantna turistima iz svih krajeva sveta. Okruženi starim, polusrušenim zgradama, fasadama svih mogućih boja, starinskim automobilima, na momente ćete možda imati osećaj da ste deo nekog filma.

Varadero je biser Kariba. Najpoznatije kubansko letovalište, 140km istočno od Havane. Nalazi se na Atlantskom Okeanu, u provinciji Matanzas, na poluostrvu Hicacos. Proteže se na 20km dugim biserno belim peščanim plažama. Varadero je letovalište sa, tropskom klimom, malim i uspavanim centrom, preko 60 hotela-uglavnom all inclusive usluge, mnogobrojnim barovima, dve diskoteke, kabareima, jednim golf terenom i bogatom fakultativnom ponudom ljubiteljima ronjenja i bavljenja sportovima na vodi.

VAŽNE NAPOMENE:
• Rezervacija je garantovana tek nakon uplate akontacije.
• Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCE PRO TRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

Ovlašćeni agent prodaje: OMNITURS BEOGRAD

Organizator Experience Pro Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

Cenovnik br. 5. od 18/09/2019 Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26.septembra 2018.