Putovanje - Portugal - Madeira


Ostrvo Madeira - Portugal - avionom od 03.07. - 13.07. 2019.


  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Madeira
  • BB
  • 4*
  • Avion
759 €

11 dana / 10 noći


11 dana / 10 noćenja, avionom

Hoteli

Usluga

11 dana / 10 noći

DOM PEDRO BAIA 4*    MACHICO
BB
759
CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U EUR

 

Postavite pitanje

1.DAN (03.JUL) BEOGRAD-FRANKFURT-MADEIRA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04:10h ujutru.Let za Fankfurt avio kompanijom Lufthansa (LH 1411 ) u 06:10h ujutru. Sletanje u Frankfurt u 08:05h ujutru po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Madeiru kompanijom Lufthansa (LH 1170) u 10:15h ujutru.Sletanje na Madeiru u 13:30h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela.Slobodno vreme za odmor i uživanje.Noćenje.

2–10.DAN (03.JUL-13.JUL ) MADEIRA
Slobodno vreme za razgledanje,kupanje, kupovinu, sunčanje i razne druge aktivnosti.

11.DAN (13 JUL) MADEIRA-FRANKFURT-BEOGRAD
Polazak iz hotela za aerodrom u dogovoreno vreme.Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa (LH 2655) u 12:40h po lokalnom vremenu. Dolazak u Frankfurt u 17:45h po lokalnom vremenu.Nastavak putovanja za Beograd kompanijom Lufthansa (LH 1726) u 21:05h.Sletanje u Beograd u 22:35h po lokalnom vremenu. KRAJ PROGRAMA.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
• Povratni avio prevoz kompanijom Lufthansa (Beograd–Frankfurt-Madeira-Frankfurt-Beograd)
• 10 noćenja u hotelu 4* na bazi doručka
• Transfer aerodrom-hotel- aerodrom
• Troškovi organizacije putovanja
• Lokalni predstavnik na engleskom jeziku
• Usluge vodiča na srpskom jeziku

CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
• Aerodromske takse u iznosu od 92eur, plaćanje u agenciji (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni i zavisi isključivo od avio komapnije )
• Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
• Individualni troškovi
• Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi
• Fakultativni izleti

NAČINI PLAĆANJA:
PLAĆANJEJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI po srednjem kursu NBS U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
• Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
• Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
• Platne i kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).
• Kreditne kartice Banke Intesa, na 6 rata bez uvećanja: Master, Visa kartice banke Intesa.
• Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

OPISI HOTELA :
DOM PEDRO BAIA 4* MACHICO https://madeira.dompedro.com/pt/
Lokacija: Hotel se nalazi na plaži Machico. Od aerodorma je udaljen oko 10 km.
Smeštaj: Sve sobe sadrže: WiFi,TV,sef,mini bar,klima,telefon,fen.
Sadržaj:Otvoren bazen sa slanom vodom,dečiji bazen,teren za odbojku,golf,badminton.FAKULTATIVNI IZLETI:

(cena je data na osnovu minimum 20 prijavljenih putnika )

GRAD FUNŠAL I BOTANIČKA BAŠTA (poludnevni izlet) – 30 eur po osobi
Poseta gradskoj pijaci gde se pored cveća mogu videti i veliki izbor ribe,povrća i egzotičnog voća. Otići ćemo i do fabrike ručnih radova, a završetak obilaska čeka nas u prekrasnom botaničkom vrtu gde se nalaze biljke sa svih strana sveta kao i razni endemski primerci, više od 2000 raznih vrsta! Za kraj šetnje Funšalom poseti ćemo jedan od vinskih podruma i degustirati poznato vino s Madeire.

EIRA DO SERRADO-MONTE (poludnevni izlet) -45 eur po osobi
Poseta Pico dos Barcelos -a gde ćete uživati u predivnom pogledu na zaliv i planinske vrhove. Vožnja kroz šume eukaliptusa i zaustavljanje na najlepšim panoramskim tačkama s pogledom na „dolinu monahinja“ Cural des Freiras, gde su se one u 16-om veku skrivale od gusara. Zaustavljanje u selu Monte, šest kilometara od centra grada, gde se u crkvici Nossa Senhora da Monte nalazi grob poslednjeg hazsburškog vladara Karla, koji je raspadom Austro-Ugarske abdicirao i otišao u azil na Madeiru, gde je i umro.

ZAPADNA MADEIRA- PORTO MONIZ (celodnevni izlet sa uključenim ručkom)-78eur po osobi
Izlet započinjemo rano ujutru krećući se zapadnom obalom.Naša prva stanica je Câmara de Lobos malo ribarsko selo poznato po slikama Vinstona Čerčila.Potom odlazimo do druge najveće litice na svetu Cabo Girão do koje se prolazi kroz plantaže banana i vinograda. Napuštamo obalu i krećemo se ka severu kroz prelepu dolinu Serra De Agua.Potom dolazimo do najlepšeg dela zapadne obale gde možemo uživati u prelepim vodopadima.Odlazak u selo Porto Moniz poznatom po svojim vulkanskim bazenima od crne lave. Pauza za ručak. Nakon ručka polazak za Funšal.

ISTOČNA MADEIRA-SANTANA (celodnevni izlet sa uključenim ručkom)-85 eur po osobi
Izlet počinjemo posetom sela Camacha poznato kao centar pletenja. Potom odlazimo do planine Pico do Arieiro (1810 metara), drugi najviši vrh na ostrvu gde pogled na okolne planine, vrhove i doline oduzima dah.Sa planinskog vrha spuštamo se do Ribeiro Frio čuvenim parkom prirode.Odlazak do Santane, poznate po živopisnim kućicama, gde ćemo napraviti pauzu za ručak. Pre povratka u Funšal, posetićemo grad Machico, gde su se Portugalci prvi put iskrcali 1419 godine.

VEČE DOMAĆE MUZIKE I FOLKLORA (večera)-60 eur po osobi
Večera u restoranu u Funšalu gde ćete uživati u tradiconalnom mesu sa Madeire(Espetada). Užiavaćete slušajući i gledajući jednu od najboljih folklor grupa sa Madeire.Nakon folklora, muzički bend će uživo svirati muziku šezdesetih,sedamdesetih i osamdesetih.

PLANINARENJE (lunch paket uključen u cenu)-54 eur po osobi
Polazak na celodnevni izlet do “Levada”(pešačke staze) gde ćete uživati u avanturističkim aktivnostima koje nisu dostupne za obilazak automobilom.

VAŽNE NAPOMENE:
• Aerodromske takse su podložne promenama našta agencija ne može uticati
• U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
• Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija ExperiencePro Travel zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.
• Kategorizacija hotela je lokalnog karaktera te se kvalitet hotela može razlikovati od evropskog standarda
• Agencija ExperienceProTravel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja ).
• Aranžman je rađen na bazi minimum 15 punoplativih putnika

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCEPROTRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

Ovlašćeni agent prodaje: OMNITURS BEOGRAD

Organizator Experience Pro Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel ” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

Cenovnik br.2. od 11.04.2019. Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26. septembra 2018.