Maria's House Hotel

 Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija, Iris Hotel - Metamorfozis - letovanje, Sitonija,
 • Region:
 • Mesto:
 • Tip Smeštaja:
 • Usluga:
 • Udaljenost od plaže:
 • Sezona:
 • Prevoz:
 • Halkidiki
 • Metamorfozis
 • Hotel
 • ND
 • 130m
 • Leto 2021.
 • Sopstveni

Hotelski sadržaji:

 • Bazen
 • Wi Fi
 • besplatan parking
 • privatna plaža
 • bar
 • dečije igralište
Postavite pitanje

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Smeštaj u hotelu na bazi uplaćene usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- fakultativne izlete
- individualne troškove.

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
- na rate čekovima građana do kraja decembra 2018.god.
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
- putem administrativne zabrane

NAPOMENE:

- svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. - putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

- maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS SMEŠTAJA:

Maria’s House Hotel između Metamorfozija i Nikitija nudi klimatizovane sobe i apartmane za 2-4 osobe. Usluga doručka, bežični internet, privatni bazen i predivno dvorište sa parkingom okruženim zelenilom - samo su neke od prednosti ove oaze mira.
Nalazi se na 130m od mora i oko 850m od centra Metamorfozija. Najbliža plaža je sa malo kamenčića na ulazu i postepenom dubinom, a do nje se stiže peške, stazicom, pravo od smeštaja.

U ponudi su 22 smeštajne jedinice raspoređene na dva sprata - 17 trokrevetnih soba za dve odrasle osobe i jedno dete, dve dvokrevetne sobe i tri četvorokrevetne porodične sobe. Hotel je izgrađen 1992. a renoviran je 2019 godine. U odličnom je stanju, iako nameštaj nije nov.

Dvokrevetne sobe imaju jedan francuski ležaj, a trokrevetne jedan francuski ili dva singl ležaja i krevetac za bebu ili pomoćni ležaj za dete. U sobama se nalazi samo frižider sa komorom za zamrzavanje. Porodične sobe imaju jedan francuski i dva singl kreveta i frižider sa komorom za zamrzavanje.

Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, komarnike i kupatilo sa tuš kadom i zavesom. Terase su privatne, odeljene pregradama, imaju sušilicu za veš i garnituru za sedenje.

Oko smeštaja je veliko, ograđeno i uređeno dvorište sa stazicama, travnatom površinom, zelenilom i palmama. U okviru dvorišta su i igračke za decu, bazen sa barom i tušem. Gosti bazen ne mogu da koriste samo u terminu 15:30-17:30 tokom dana. Parking mesto je zagarantovano svim korisnicima, na velikom parkiralištu u okviru dvorišta.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli.

Datumi polazaka autobusa iz Srbije za Krf u letnjoj sezoni 2018:

Maj: 25. maj 2018.
Jun: 04. jun 2018. / 14. jun 2018. / 24. jun 2018.
Jul: 04. jul 2018. / 14. jul 2018. / 24. jul 2018.
Avgust: 03. avgust / 13. avgust 2018. / 23. avgust 2018.
Septembar: 02. septembar 2018. / 12. septembar 2018. / / 22. septembar 2018.

Vremena i mesta polazaka iz gradova Srbije:

- Beograd - parking Sava centra u 16:00
- Novi Sad - parking hotela “Sajam” u 14:00 - doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god
- Niš – kod železničke stanice u 19:15
- Vršac – parking hotela “Srbija” u 14:00 - doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god.
- Pančevo – parking hotela “Tamiš” u 15:00 - doplata 15 eur za odrasle, 7.5 eur za decu do 12 god.
- Čačak – parking železničke stanice - doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god.
- Kraljevo – sa keja - doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god.
- Kragujevac – hala “Jezero” - doplata 10 eur za odrasle, 5 eur za decu do 12 god.
- Zrenjanin – parking autobuske stanice - doplata 20 eur za odrasle, 10 eur za decu do 12 god.
- Bor – sa platoa kod železničke stanice – doplata 15 eur
- Zaječar – parking „Interex“-a – doplata 15 eur.

Povratak sa Krfa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 11:00.
U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 60 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *. Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.


SOPSTVENI PREVOZ:

Cena aranžmana se umanjuje za 60 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan – Dolazak i smeštaj u izabrani hotel posle 15 časova. Večera i noćenje ili samo noćenje (u zavisnosti od odabrane usluge).

Drugi - pretposlednji dan – Boravak u hotelu na bazi usluge koja je rezervisana i uplaćena. Slobodno vreme

Poslednji dan – Doručak (u zavisnosti od uplaćene usluge). Izlazak iz hotela u prerpodnevnim časovima (prema pravilima hotela, najčešće do 10 h). Kraj usluge.