Putovanje - Meksiko


Playa del Carmen - avionom od 08.01. - 19.01. 2020.


  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Meksiko
  • ALL
  • 5*
  • Avion
od 1.882 €

12 dana / 9 noći


12 dana / 9 noćenja, avionom

Hoteli

Usluga

12 dana / 9 noći

BLUE BAY GRAND ESMERALDA  5*
ALL
1.882
CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ  SOBI IZRAŽENA U EUR
JEDNOKREVETNA I TROKREVETNA SOBA NA UPIT**

 

Postavite pitanje

1.DAN BEOGRAD – ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 07:00h ujutru. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 1082) u 09:00h ujutru . Sletanje u Istanbul u 12:40h po lokalnom vremenu. Po sletanju u Istanbul, odlazak na turu razgledanja grada sa organizovanim ručkom.Povratak na aerodrom i nastavak putovanja za Kankun kompanijom Turkish Airlines (TK 0181) u 21:45h.

2.DAN KANKUN - PLAYA DEL CARMEN
Sletanje u Kankun u 08:40h ujutru po lokalnom vremenu. Transfer do hotela u mestu Playa Del Carmen. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Večera. Noćenje.

3 – 10.DAN PLAYA DEL CARMEN
Boravak u hotelu na bazi usluge all inclusive. Slobodno vreme za razgledanje,kupanje, kupovinu, sunčanje i razne druge aktivnosti.

11.DAN PLAYA DEL CARMEN – KANKUN
Polazak iz hotela za aerodrom u Kankunu u dogovoreno vreme. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 0181) u 10.10h ujutru po lokalnom vremenu.

12.DAN ISTANBUL – BEOGRAD
Dolazak u Istanbul u 06.15h ujutru po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Beograd, letom kompanije Turkish Airlines (TK 1081) u 08:20h ujutru po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 08.05h ujutru po lokalnom vremenu. KRAJ PROGRAMA.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO :
• Avio karta Beograd – Kankun - Beograd
• Aerodromse takse u iznosu od 355eur(iznos taksi je trenutan, podložan je promeni i zavisi isključivo od avio komapnije )
• 9 noćenja u hotelu Blue Bay Grand Esmeralda 5* na bazi all inclusive usluge
• Transferi i autobuski prevoz prema programu
• Obilazak Istanbula sa organizovanim ručkom
• Troškovi organizacije putovanja
• Lokalni predstavnik na engleskom jeziku
• Usluge vodiča na srpskom jeziku

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO :
• Fakultativni izleti ( Tulum,Hel-Xa, Chichen Itza)
• Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi
• Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
• Individualni troškovi

VIZA ZA MEKSIKO:
Za ulazak u Meksiko državljanima Srbije je potrebna viza. Viza je besplatna kada je reč o turističkom boravku, a dobija se na 10 godina u Ambasadi Meksika u Beogradu. Pribavljanje vize ili turističke propusnice na graničnom prelazu nije moguće. Viza nije potrebna licima koja u pasošu imaju važeću američku vizu. Više informacija na www.global.unam.mx/estud-ext/guia-internacion.html

NAČINI PLAĆANJA:
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI po srednjem kursu NBS na dan uplate U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
• Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 40 dana pre početka aranžmana.
• Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
• Platne i kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).
• Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni programom putovanja), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na licu mesta. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu), formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

OPISI HOTELA :
BLUE BAY GRAND ESMERALDA 5* https://bluebaygrandesmeralda.bluebayhotels.net
Lokacija: Hotel je smešten na plaži u oblasti Riviera Maja u mestu Plaja del Karmen. Prodavnice i restorani na čuvenoj Petoj aveniji u mestu Plaja del Karmen udaljeni su oko 10 km od hotela.
Smeštaj: Hotel poseduje 979 soba. Sve sobe sadrže: klimu,kupatilo,aparat za kafu ili čaj,Wi-Fi,balkon ili terasu.
Sadržaj: Lift,bar,teretana,teren za golf,parkingf,frizer,spoljni bazen,teren za tenis,restoran,sauna,spa.

Meksičko odmaralište Playa del Carmen nalazi se na obali Karipskog mora, duž Rivijere Maja na poluostrvu Jukatan, u meksičkoj državi Kinta Ro. Playa Del Carmen, nije baš skrivena od očiju javnosti jer je već duži niz godina popularna destinacija gotovo svih većih svetskih putničkih agencija. Ova popularna turistička destincija prepuna je turista kao i brodova, kruzera koji dovode putnike na ovu plažu. Temperature su uvijek visoke, a Karipsko more je kristalno čisto pa samim time nije ni čudo da je ova plaža u vrhu turističke ponude. Čućete latinsku muziku gotovo svuda, modernu i tradicionalnu. Sićušne prodavnice, koje su deo tradicije u svakom meksičkom gradiću, nude niz različitih proizvoda. Paralelno sa očaravajućim šetalištem duž plaže i svetionikom, koji je postao simbol grada, nalazi se Quinta Avenida (Peta Avenija), koja je prepuna prodavnica i mesta za izlaske. Bezbroj prodavnica stoji izmedju živopisnih restorana i prelepih barova, koji noću privlače kako turiste, tako i meštane. Barovi na plaži privlače ’’noćne ptice’’ u velikom broju sa svojim hladnim pićima i elektro muzikom.

VAŽNE NAPOMENE:
• Rezervacija je garantovana tek nakon uplate akontacije.
• Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE EXPERIENCE PRO TRAVEL JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

Ovlašćeni agent prodaje: OMNITURS BEOGRAD

Organizator Experience Pro Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

Cenovnik br. 4. od 24/04/2019 Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26.septembra 2018.